Ronde buizen

Sorry for het ongemak.

Zoek opnieuw naar wat je zoekt

Ronde buizen

De aluminium buis van wieltje.nl zijn geschikt voor uiteenlopende constructies. Het lichte gewicht van de aluminium buis zorgt ervoor dat uw ontwerp eenvoudig te monteren is. De onderhoudsvrije aluminium buis is uitermate geschikt als design- en afwerkmateriaal. Het gebruik van aluminium buis voor de inrichting van woningen en kantoren wordt steeds populairder. Deze trend zullen we ook de komende jaren blijven zien. Het glanzende uiterlijk zorgt voor een “strakke look” en geeft een hippe uitstraling. De aluminium buis voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Hierdoor bent u van kwaliteit verzekerd. Wilt u ook uw voorgenomen ontwerp zelf realiseren? Bekijk dan het aanbod buis waarmee u van ieder idee werkelijkheid maakt. 

Wij van wieltje leveren maatwerk. Wilt u aluminium buis op maat bestellen? Dat is bij wieltje.nl geen probleem. Met de juiste lengtes en diameters kunt u al uw gewenste constructies maken. Wij zorgen ervoor dat u voor iedere constructie de juiste buis heeft. U kunt zelf de juiste diameters en lengtes selecteren. De maximale lengte van een buis bedraagt 600 cm. Zeker met betrekking tot maatwerk vinden wij het belangrijk om u  goed te informeren. Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij wieltje.nl kunt u heel eenvoudig uw buis op maat bestellen. U kunt per diameter de gewenste lengte invullen en wij doen de rest. Alle buis worden uit voorraad geleverd. Hierdoor kunnen wij snel en tegen de laagste prijs leveren.