Catalogus

Geactiveerde filters:
  Niet strepend
  Draagvermogen
  Veerweg
  Bevestigingsplaat
  Bouwhoogte onderste boutgat

  Wielen Er zijn 361 producten

  Wieltje.nl heeft een groot assortiment met diversen zwenkwielen en bokwielen voor iedereen. Bent u op zoek naar retro of zwarte zwenkwielen om uw meubels een stoere uitstraling te geven of naar zwaarlast wielen om zwaarlasten te kunnen verplaatsen wieltje.nl heeft ze. Wielen voor thuis, meubels, kantoor, industrie enz. Of bent u toch opzoek naar wielen die geen strepen achterlaten, reukloos zijn en lekvrij. Natuurlijk heeft wieltje.nl deze ook in het assortiment. Wij hebben een grote voorraad wielen van uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

  Wielen Er zijn 361 producten

  • Rubber Wielen

   We hebben rubber wielen met kunststof wielbody en rubber wielen met stalen wielbody.

   De rubber wielen met stalen wielbody hebben een groter draagvermogen. Beide wielen hebben rollagers.

    

   LET OP! Zwart rubber wielen in het algemeen kunnen strepen veroorzaken op kwetsbare/lichte kleur vloeren en kunnen in kleine ruimtes een rubberlucht geven. Als alternatief kunt u eventueel grijs rubberen wielen, meubelwielen of apparatenwielen gebruiken.

  • Elastisch Rubber Wielen

   Elastische rubberen wielen zijn gemaakt van natuurlijke rubber (70 tot 75 ° Shore A) en hebben zeer goede roleigenschappen op alle soorten verharde ondergronden, waarmee ook uitstekend drempels te nemen zijn. De wielen zijn goed slijtvast, geschikt voor temperaturen van -20 ° tot + 70 C ° en het rubber komt na langdurige stilstand weer goed in positie.

   We hebben deze wielen in zwart, grijs, blauw rubber en de bekende Flightcase wielen..

  • Nylon Wielen

   Nylon wiel of Polyamide wielen. Deze zwenkwielen en bokwielen zijn zeer slijtvast, hebben een hoog draagvermogen en een goede rolweerstand. Zijn met name geschikt voor vlakke ondergronden.

  • Pu Wielen

   PU wielen voorzien van een PU bandage en zijn uitermate goed geschikt als wielen voor alle toepassingen waar zwaardere draagvermogens gewenst zijn. De wielen zijn goed slijtvast, geschikt voor temperaturen van -20 tot +80°C, bestand tegen de meeste reinigingsmiddelen en vocht. Laat geen strepen op de grond na en de hardheid zit tussen rubberen wielen en hardkunststof wielen.

   De zwaarlast PU wielen hebben een draagvermogen tot 800 kg.

  • Transparante Wielen

   Transparante wielen zijn voorzien van een kunststof bandage en glijdlager zijn uitermate goed geschikt als wielen voor alle soorten meubelen, zowel binnen als buiten. Bijvoorbeeld voor stoelen, tafels maar ook buiten voor tuinmeubelen en steigerhouten meubels.

   Deze wielen zijn harder dan de grijze TPR meubelwielen en daarom niet geschikt voor houten parket- en laminaatvloeren.

  • Kruiwagen Wielen

   Ergert u zich ook zo aan lekke kruiwagenwielen en steekwagenwielen, met deze lekvrije kruiwagenwielen behoort dit tot het verleden!

   Deze lekvrije banden bestaan uit elastisch Polyurethaan (PU) met een inwendige dempende kamer.

   Het wiel is te vergelijken met PU Flex Foam banden, maar dan van betere kwaliteit en UV bestendig

  • Vintage - Retro Wielen

   Retro Design Spaakwiel, onbehandeld Deze wielen zijn ideaal voor meubelontwerp zoals bijvoorbeeld salontafels e.d. De wielen zijn niet verzinkt zodat u ze zelf op iedere kleur kunt brengen. Veel van onze klanten spuiten ze matzwart. U kunt de wielen ook laten roesten en na het roesten behandelen met blanke lak of nabehandelen met Owatrol dat het roestproces stopt. De wielen zijn geheel uit staal, bij kwetsbare vloeren adviseren wij de wielen vast te zetten zodat ze niet meer kunnen draaien. Desgewenst nog een viltje te plakken op de plek waar het wiel de vloer raakt! TIP, u kunt de wielen vastzetten door de asbus te verwijderen en het wiel weer aan te draaien of vastlassen met een klein lasje of een grote ring toe te passen tussen de naaf van het en de behuizing!

  • Zware dubbele wielen
   Zware dubbel zwenkwielen voor extra zware lasten.
  • Kleine dubbele wielen

   Dubbele Zwenkwielen. Dubbele zwenkwielen met TPR bandage hebben een extra sterk draagvermogen. Ze zijn er in de uitvoering topplaat en centraal gat. Niet strepend!

  • Stoel wieltjes
   Wieltjes voor onder eetkamerstoelen en andere soorten stoelen en meubelen. Eenvoudig te monteren. Stoelwieltjes met topplaat en stoelwielen met een pinnetje.
  • Meubel wielen

   Meubelwielen voorzien van een Grijze TP rubber bandage en glijdlager zijn uitermate goed geschikt als wielen voor alle soorten meubelen, zowel binnen als buiten.

   Bijvoorbeeld voor stoelen, tafels maar ook buiten voor tuinmeubelen en steigerhouten meubels. De wielen zijn goed slijtvast, geschikt voor temperaturen van -20 tot +80°C, bestand tegen de meeste reinigingsmiddelen van vocht.

   Laten geen strepen op de grond na, de hardheid zit tussen rubberen wielen en harde kunststof wielen in. I.v.m. aanwezige weekmakers contact u ons a.u.b. in het geval u een kwetsbare houten vloer heeft.

  • Trolley Wielen

   De trolley wielen zijn voornamelijk geschikt voor alle soorten trolleys, zoals cateringwagens / karren en cateringtrolley. Door de beschermkappen wordt de opname van draad en haren zoveel mogelijk tegengegaan. Doordat de wielen voorzien zijn van een kogellager bezitten zij uitstekende roleigenschappen.

  • Apparaten wielen

   De Apparaten zwenkwielen (A)  zijn voorzien van beschermkappen, hierdoor wordt de opname van draad en haren zoveel mogelijk tegengegaan. En doordat de wielen voorzien zijn van een kogellager bezitten zij uitstekende roleigenschappen. 

   De apparaten wielen hebben een breder loopvlak dan de trolleywielen en hebben een groter draagvermogen.

  • Afvalcontainer wielen

   Uw afvalcontainer weer op rolletje met onze zwenkwielen voor een scherpe prijs. Deze hebben wij geremd en ongeremd met topplaat en een wiel diameter van 200mm met een gewicht tot 240 of 500kg.

  • Zwarte wielen

   Zoekt u luxe zwarte zwenkwielen met een industriële look? Onze zwarte industriële wielen staan perfect onder meubels met zwart stalen poten. Deze wielen zijn geschikt voor binnen als buiten, zodat u overal deze mooie industriële look door kunt voeren.

  per pagina
  Toont 1 - 12 van de 361 items
  Toont 1 - 12 van de 361 items